EMPOWER EMBRACE

Ontdek je innerlijke kracht.

MomFit ontstond uit de passie om zwangere vrouwen en kersverse mama’s hun innerlijke kracht te herontdekken. Hun zelfvertrouwen te boosten en te ondersteunen om zo veerkrachtiger in het leven te staan.

Bij MomFit bieden we zoveel meer dan persoonlijke begeleiding! Wij creëren een veilige omgeving waar je met raad en daad ondersteunt wordt in de uitdagingen die het moederschap soms met zich meebrengt.

Coach Lena is de eigenaar van MomFit. Je kan haar meermaals per week terugvinden in de crossfit Phoenix Athletics waar ze zich volledig geeft tijdens de kracht- en conditietrainingen. Daar ontstond ook de goesting om zelf als coach aan de slag te gaan. Als leergierig beestje ging Lena bij Physical Coaching Academy de opleidingen physical trainer en personal trainer volgen. Na het in contact komen met enkele mama’s die graag terug aan zichzelf wilden werken, besloot ze om ook de pré- en postnatale training bij Core Academy en Physical Coaching Academy te volgen.

COACH LENA

Met deze bagage is coach Lena de uitgelezen persoon om jou tijdens én na je zwangerschap persoonlijk te begeleiden in al je fysieke doelen! Als geen ander motiveert zij jou om tot het uiterste te gaan en van jouw MomFit sessie een absolute topper te maken.

INSTAGRAM